Snimanje, montaža, postprodukcija

Najsavremenija tehnika snimanja

Kompletna produkcijska rješenja

Šta radimo?

Radimo snimanje svih vrsta događaja sa najsavremenijom opremom u FULL HD rezoluciji. Koristimo najsavremenije tehnike snimanja – slajderi, kranovi, dronovi (snimanja iz vazduha). U proteklom periodu snimili smo na stotine zahtjevnih projekata, manifestacija, događaja i video priča u kojima je svaki kadar smišljeno upakovan u najsavremenije video pakete.

Kako radimo?

Kako bi Vaš video izgledao lijepo neophodna je režija i dobro osmišljen plan. Nudimo Vam izradu scenarija i osmišljavanja pratećeg teksta koji je ključan za savršen izgled Vašeg videa. Nudimo i usluge montiranja snimljenog video materijala. Naš tim posebno vodi računa da montaža bude kreativna i efektna kako bi mnoge naš finalni proizvod ostavio bez daha.

Zajedno od starta do cilja

Ne preskačemo korake

Scenario

Dobar scenario je preduslov dobrog korporativnog videa. Zato taj posao kod nas rade scenaristi i novinari sa višegodišnjim iskustvom.

Snimanje

Snimamo najsavremenijom opremom, prateći scenario usaglašen sa naručiocem posla. u timu Nick Media Group su snimatelji sa velikim iskustvom i idejama.

Montaža

Naš tim posebno vodi računa da montaža bude kreativna i efektna, kako bi naš finalni proizvod ostavio bez daha. Obradu video snimaka radimo brzo i kvalitetno.
Nemamo pravo na grešku

Vaš VIDEO,
Vaša LIČNA KARTA

Za sve forme video produkcije nudimo i kreativna postprodukcijska rješenja – jer želimo da u Vaš video proizvod unesemo život, stil, boju i emociju. Mi Vam nudimo video materijale čijim kvalitetom ćete biti ispred svoje konkurencije. Važno je da i Vi imate svoj video materijal – simbol uspjeha, promocije i jubileja.

Kako radimo?

Korporativni video FIT d.o.o.

Korporativni video NOVA FORMA a.d.

Promotivni video NIGRA

Korporativni video HEALTH EXPRESS

Promotivni video OXFORD centar

Promo SAMIT ENERGETIKE 2020

Promotivni spot OPERA

Promo video WIZARD Caffe&Bar

Promotivni spot ARKE

Korporativni video BANJA MLJEČANICA