Fotografisanje

Važno je imati dobru fotografiju.

Nick Media fotografi imaju bogato iskustvo, rade sa najnovijom opremom. Usluga je profesionalna, obrada fotografija kvalitetna, a isporuka brza.

Profesionalno fotografisanje manifestacija, događaja i proizvoda radimo sa posebnom pažnjom jer je lijepa fotografija najčešće prvi kontakt sa potencijalnim klijentima i novim prijateljima.

Reklamno fotografisanje

Potrebna Vam je kvalitetna fotografija proizvoda ili usluge? Dobićete kvalitetne fotografije koje će Vas izdvojiti od konkurencije.

Fotografisanje kompanija

Profesionalna fotografija će Vas predstaviti u najboljem svjetlu. Zato fotografisanje vaše kompanije prepustite profesionalcima.

Fotografisanje događaja

Poslovni sastanci, konferencije i seminari biće trajno zabilježeni. Takođe, vama najdraže privatne trenutke ovjekovječimo zajedno.

PhotoBook

Uz profesionalno fotografisanje brinemo i o tome da konačni proizvod bude na jednom mjestu. Bićete ponosni na svoj PhotoBook.

Obrada fotografija

Postprodukciju fotografija rade vrhunski stručnjaci. Poštujemo sve standarde, ali i Vaše vrijeme. Zato radimo kvaliteno i brzo.

Fotografisanje iz vazduha

Ove fotografije će vaše poslovne partnere i Vas ostaviti bez daha. Fotografije snimamo sa visine do 500 metara, najsavremenijim dronom.